Psychlogie

NoteAlgemene informatie.
De psychologiepraktijken worden gevormd door een samenwerkingsverband tussen de psychologen S. Durieux en K. Hijnen.

Beide zijn BIG geregistreerde GZ-psychologen. De praktijk maakt gebruik van een gezamenlijk telefoonnummer en gezamenlijke wachtruimte. Na aanmelding wordt afhankelijk van de reden van aanmelding, eventuele persoonlijke voorkeur van de cliënt en beschikbare agendaruimte een keuze gemaakt voor behandelaar.

Aanmelden
Om u aan te melden kunt u een mail sturen naar kehijnen.psycholoog@quicknet.nl of durieuxpsycholoog@gmail.com In de mail kun u uw naam en telefoonnummer vermelden waarna u op zo kort mogelijke termijn wordt gebeld. Omdat er een samenwerkingsverband is kan het zijn dat mijn collega contact met u opneemt. Wij verdelen de aanmeldingen zo dat iedereen zo spoedig mogelijk een afspraak kan maken voor een intakegesprek. Hierdoor is onze wachttijd minimaal.

U kunt zich ook telefonisch aanmelden op 0252 674798. De telefonische bereikbaarheid is beperkt doordat de telefoon doorgeschakeld staat op de voicemail tijdens therapiegesprekken. U kunt altijd een bericht inspreken ( ook uw telefoonnummer) dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. In de regel dezelfde dag (mits op doordeweekse dagen).

Voor de aanmelding is een verwijzing van uw huisarts of specialist vereist indien u in aanmerking wilt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Bij de eerste afspraak wordt u gevraagd naar uw legitimatiebewijs en verzekeringspasje.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze websites
www.psychologiepraktijk-hijnen.nl 
www.psychologiepraktijk-durieux.nl


ClockOpeningstijden psychologiepraktijken

De praktijken zijn dagelijks geopend. Specifieke tijden zijn moeilijk aan te geven omdat deze tijden mede afhankelijk zijn van behandelafspraken met patienten.

De telefonische bereikbaarheid is beperkt doordat de telefoon doorgeschakeld staat op de voicemail tijdens therapiegesprekken. U kunt altijd een bericht inspreken dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. In de regel dezelfde dag (mits op doordeweekse dagen).


SEO-42

Telefonische beschikbaarheid psychologiepraktijken

TelefoonlijnTelefoonnummer
Algemeen nummer Psychlogiepraktijk0252 674 798